Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumpling Wrappers
- vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- 1 Tbsp vegetable oil
- ¼ tsp fine sea salt
- water, plus extra as needed
Filling and Dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g pork mince, broken in pieces
- 530 g water
- 20 g soy sauce
-
10
g rice wine
of 10 g sake - ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp light sesame oil
- plain flour, plus extra for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Siu Pastries
6h 10min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Vegan Summer Rolls
35min
Fresh Pasta Dough
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 Min
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min