Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
of sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Char siew sauce
10 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 Min