Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
of sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Steamed Garlic Prawns
30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Steamed Fish
30min