Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
of shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Easy Satay Chicken
30min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Lemon Chicken
20min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Peking Chicken
45 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Cashew Chicken
45 min