Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g soy sauce
- 25 g brown rice vinegar
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 5 - 10 dashes Tabasco, to taste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Dumpling Wrappers
- 150 g water
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g water (optioneel)
Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 150 g medium raw prawns, peeled
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 pinch ground white pepper
Assembly and Cooking
- 1 carrot, sliced (2 mm)
- 500 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 262 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min
Wonton Soup
1 Std.
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Pork Buns (Nikuman)
2h
Sushi Rice
55 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 Std.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min