Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Belly
- 2 tsp Chinese five spice
- 4 Tbsp soy sauce, dark
- 2 Tbsp runny honey
- 3 garlic cloves
- 10 g butter
- 40 g onion, halved
- 1000 g pork belly, boned, skinless
- 200 g water, cold
Bao Buns
- 250 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fresh yeast
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp milk
- 1625 g water, tepid
- groundnut oil, for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500
g groundnut oil
of 500 g sunflower oil - 4 - 5 tsp wasabi paste, to taste
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp lime juice
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 egg yolks, from large eggs
To Serve
- 1 little gem lettuce, washed and separated
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Anko Ice Cream
10 Std. 10 Min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Sushi Rice
55 min
Fresh Pasta Dough
1h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Arancini
2h 10 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 menit
Teriyaki Marinade
15 menit
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Prawn Dumplings
1j 15 menit