
Apparaten en Accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
300 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Voeding per 300 g
Calorieën
1560.7 kcal /
6529.8 kJ
Eiwitten
14.1 g
Vetten
160.9 g
Koolhydraten
19.8 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
97.8 g
Natrium
1473 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland