Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 160.9 g
- Verzadigd vet
- 97.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1473 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5óra 15p
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min