Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 380 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Choron Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Hollandaise Sauce
15 Min
Beurre Blanc
20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Creamy French Dressing
5 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min