![Crab Croquettes with Romesco Sauce Crab Croquettes with Romesco Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F25B4D2-F052-465B-8204-825271AE6C9B/Derivates/c93ed13d-db56-48f5-8c97-f626b9a2311f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crab Croquettes
- 100 g white bread, torn in pieces
- 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 g shallots, halved
- 60 g unsalted butter, diced
- 90 g plain flour
- ½ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 400 g milk
- 100 g fresh crab meat, mix of brown and white
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
Romesco Sauce
- 75 g blanched hazelnuts
- 2 - 3 garlic cloves, unpeeled, to taste
- 250 g roasted red peppers, preserved, cut in pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 15 g sherry vinegar
- 1 tsp sweet smoked paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
<br>Assembly
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs, beaten
- sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 130 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Shallot Tarte Tatin
2h
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Emmental Gougères
50 Min