Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g unsalted butter, diced
- 50 g water
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 40 g
- Calorieën
- 921.1 kJ / 220.1 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 113.1 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Cheese Sauce
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min