Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g unsalted butter, diced
- 50 g water
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 40 g
- Calorieën
- 921.1 kJ / 220.1 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 113.1 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Hollandaise sauce
15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Choron Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min