Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp fresh tarragon, leaves only
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 shallot, halved
- 15 g pickled capers, drained
-
20
g pickled gherkins, cut in pieces
of 30 g cornichons, cut in pieces - 250 g sunflower oil
- 30 g lemon juice
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 9876.9 kJ / 2360.6 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 257.6 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1558.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French dressing
5 min
Caesar salad dressing
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Tartare sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Peppercorn Sauce
30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Eggcellent Caeser Dressing
10min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h