Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp fresh tarragon, leaves only
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 shallot, halved
- 15 g pickled capers, drained
-
20
g pickled gherkins, cut in pieces
of 30 g cornichons, cut in pieces - 250 g sunflower oil
- 30 g lemon juice
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 9876.9 kJ / 2360.6 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 257.6 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1558.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pears in red wine
3h 20min
Tartare sauce
10 min
Hollandaise Sauce
15min
Caesar Salad Dressing
5 min
Hollandaise Sauce
15min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Aïoli
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min