Apparaten en Accessoires
Tartare Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1558.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Vetten
257.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
35.2 g
Koolhydraten
15.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peppercorn Sauce
30min
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Tartare sauce
10min
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Beurre Blanc
20min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8u. 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.