Apparaten en Accessoires
Tartare Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1558.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Vetten
257.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
35.2 g
Koolhydraten
15.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tartare sauce
10min
Spinach and Ricotta Ravioli
1u. 30min
Béarnaise sauce
20min
Caesar Salad Dressing
5min
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Mango chutney
1u. 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1u. 20min
Peppercorn Sauce
30min