![Bordelaise Sauce Bordelaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DCA68ADD-0CFC-4C7D-A3D7-67081925566B/Derivates/1AFDDDC9-CF44-4E96-9BF1-B9E5ACCA5325.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Peppercorn Sauce
30 min
Beurre Blanc
20 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise sauce
15 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Béarnaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min