Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 menit
Béarnaise sauce
10 menit
Béarnaise sauce
15 menit
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Béarnaise Sauce
15 menit
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Beurre Blanc
20 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Beurre blanc
15 menit