![Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93E7FD78-EB51-4F51-921C-3DEB7B096A34/Derivates/FDC3C363-59C9-4710-B9F3-555790950964.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Sticky Toffee Puddings
1h
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Sticky Toffee Puddings
1h
Rhubarb Fool
1h 10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Lemon Posset
2h 40min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24hod.