![Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4EB43CCA-2D34-480E-B6FC-825501BDE8B7/Derivates/C52E3E8F-1C9D-48AF-A6F7-B4D0FE546691.jpg)
Compatibele versies
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon Panna Cotta
- 4 gelatine leaves (1.5 g each)
- 110 g granulated sugar
- 2 cm cinnamon stick
- 480 g double cream (around 48 % fat)
- 250 g whole milk
Apple, Apricot and Ginger Compote
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g dried apricots, soft
-
600
g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
of 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed - 10 g sugar
- 75 g water
- 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Lemon Curd
5 Min
Shallot Tarte Tatin
2sa
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Tarte au Citron Reconstructed
50 dk
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Lemon Posset
2 godz. 40 min