Compatibele versies
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon Panna Cotta
- 4 gelatine leaves (1.5 g each)
- 110 g granulated sugar
- 2 cm cinnamon stick
- 480 g double cream (around 48 % fat)
- 250 g whole milk
Apple, Apricot and Ginger Compote
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g dried apricots, soft
-
600
g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
of 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed - 10 g sugar
- 75 g water
- 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipane Cake
1h 45min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1sa 30 dk
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1sa
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1sa
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Florentines
1 Std. 10 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min