Apparaten en Accessoires
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Voorbereiding 20min
Totaal 6u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
2361 kJ /
564 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
39.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Apple of My Eye
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 Std.
Coffee Semifreddo
6 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Gougères
55 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min