![Gazpacho Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BEFC48B6-BEBA-4BE7-974E-060AE91E3E52/Derivates/AB708FE0-44D2-43D4-AE9D-7FB264DFA9D5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, ripe, halved (see tip)
- 50 g green peppers, cut in pieces
- 40 g onions, quartered
- 70 g cucumber, partially peeled, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620.2 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 397.6 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
5min
Salmorejo
10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.