Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, ripe, halved (see tip)
- 50 g green peppers, cut in pieces
- 40 g onions, quartered
- 70 g cucumber, partially peeled, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620.2 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 397.6 mg
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Pissaladière
1h 30min
Asparagus Risotto
45min
Gazpacho
1h 15 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Gazpacho
1h 15 min
Salmorejo
10 min
Fennel Risotto
35 Min
Gazpacho
1h 15 min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min