Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, ripe, halved (see tip)
- 50 g green peppers, cut in pieces
- 40 g onions, quartered
- 70 g cucumber, partially peeled, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620.2 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 397.6 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Pisco Sour
10min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Salmorejo
10min
Pisco Sour
10min
Steak tartare
10min