Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 4 hard-boiled eggs (see Tips)
- 100 g Serrano ham, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1000 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sea salt
- 150 g day old bread, roughly torn
- 30 - 50 g sherry vinegar, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1727.3 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 454 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Natillas
1 godz.
Salmorejo
10min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Kabocha Sage Risotto
40min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min