Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 4 hard-boiled eggs (see Tips)
- 100 g Serrano ham, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1000 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sea salt
- 150 g day old bread, roughly torn
- 30 - 50 g sherry vinegar, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1727.3 kJ / 411.3 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 454 mg
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Clam Boil
55 dk
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Salmorejo
10min
Aperol Spritz®
10min