Apparaten en Accessoires
Salmorejo
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
454 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
16.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Mai Tai
10 min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Kimchi butter
1 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Natillas
1 godz.
Salmorejo
10 min
Salmorejo
30 min