![Salmorejo Salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/63946.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g extra virgin olive oil
- 4 eggs, hard-boiled (to garnish)
- 100 g Serrano ham, diced (to garnish)
- 1 - 2 garlic cloves
- 1000 g tomatoes, ripe
- 1 tsp salt
- 150 g breadcrumbs, white (from the day before)
- 30 g vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1771 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 13.04 g
- Koolhydraten
- 18.15 g
- Vetten
- 33.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Salmorejo
2ч. 10 мин.
Gazpacho
1h 15min
Boeuf bourguignon
1ч. 30 мин.
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Natillas
1 godz.
Russian salad
1h 15min
Ratatouille
40 мин.
Courgette omelette
40 мин.
Gazpacho
1h 15min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min