Apparaten en Accessoires
Salmorejo
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Pineapple and Apple Chutney
55min
Gazpacho
1u. 15min
Guacamole
10min
Gazpacho
1u. 15min
Salmorejo
10min
Salmorejo
2u. 10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Meatballs in Tomato Sauce
1u. 10min