Apparaten en Accessoires
Salmorejo
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salmorejo
2u. 10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1u.
Spanish Seafood Rice
1u. 25min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2u. 10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1u. 30min
Gazpacho
1u. 15min
Salmorejo
10min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Gazpacho
1u. 15min
Patatas Bravas with Aioli
1u. 15min