![Mixed Seafood Risotto Mixed Seafood Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1422e295-1614-48e0-b1cd-ab9997e83b8c/Derivates/9ec2f6cf-cfe5-47e3-99dc-18c5d2990b52.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 739.9 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Mashed Potatoes
45 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Seafood Risotto
40 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min