Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 739.9 mg
Alternatieve recepten
Pasta Amatriciana
30min
Seafood Risotto
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Polenta
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Vegetable Curry with Rice
50min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Seafood Rice
1h 15min
Crêpes Suzette
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min