
Apparaten en Accessoires
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
427 kcal /
1785 kJ
Eiwitten
33.4 g
Vetten
15.6 g
Koolhydraten
38.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

All-in-one Meals
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland