Compatibele versies
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Veracruz Fish
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h