Compatibele versies
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min