Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g mixed vegetables, cooked leftovers, cut in pieces
- 500 - 600 g turkey meat, boneless and skinless, cooked leftovers, cut in pieces
- 150 g Lancashire cheese, or other creamy hard cheese, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh sage leaves
- 25 g unsalted butter
- 15 g plain flour
- 350 g milk (see tip)
- fine sea salt, to taste
- 150 g breadcrumbs
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15 min
Kedgeree
45min
Cauliflower Cheese
50min
Turkey Crumble
1h 10min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sautéed Pork with Cider
55min
Toad in the Hole
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min