Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g mixed vegetables, cooked leftovers, cut in pieces
- 500 - 600 g turkey meat, boneless and skinless, cooked leftovers, cut in pieces
- 150 g Lancashire cheese, or other creamy hard cheese, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh sage leaves
- 25 g unsalted butter
- 15 g plain flour
- 350 g milk (see tip)
- fine sea salt, to taste
- 150 g breadcrumbs
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50 dk
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Vegetable Soup
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 dk
Cauliflower Cheese
50 dk
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 dk
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Turkey Crumble
1h 10 min.
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Coronation Chicken
30 min