Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp white peppercorns
- 80 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g bacon, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 pinch smoked paprika, plus extra for garnishing
- 30 g butter, diced
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 600 g fresh sweetcorn kernels
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, thinly sliced at an angle
- 1 pinch fine sea salt
- single cream, for serving
- celery leaves, for garnishing
- fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Coronation Chicken
30 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min