Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
- olive oil, for frying
- 2 egg whites, from large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 30 g crème fraîche
- 30 g milk
- 2 Tbsp rice flour
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 80 g walnut halves
- 1 ½ Tbsp honey
- 100 g Stilton, crumbled
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 395 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Panna Cotta
6h 15min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45 min
Pumpkin Pie
5h
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min