Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
- olive oil, for frying
- 2 egg whites, from large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 30 g crème fraîche
- 30 g milk
- 2 Tbsp rice flour
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 80 g walnut halves
- 1 ½ Tbsp honey
- 100 g Stilton, crumbled
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 395 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2sa 30 dk
Tuna Tapenade
5min
White Bean and Feta Dip
5min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min