Apparaten en Accessoires
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 20min
30 pieces
Ingrediënten
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
2 g
Calorieën
395 kJ /
95 kcal
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
3.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Christmas Day
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot Houmous
15 Min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Wild Salmon Fishcakes
30 Min