
Apparaten en Accessoires
Asparagus Stem Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
double cream plus extra for serving50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
213 kcal /
884 kJ
Eiwitten
4.2 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
13.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

No Waste
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland