Asparagus Stem Soup

Asparagus Stem Soup

3.4 25 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
    300 g
  • boiling water
    600 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil plus extra for serving
    30 g
  • potatoes peeled and diced (2 cm)
    200 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    2 pinches
  • double cream plus extra for serving
    50 g
    crème fraîche

Voeding per 1 portion

Calorieën 213 kcal / 884 kJ
Eiwitten 4.2 g
Vetten 14.8 g
Koolhydraten 13.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...