Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
of crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 884 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min