Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g spelt flour, plus extra for dusting
- 50 g buckwheat flour
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 2 pinches fine sea salt
- 4 - 5 Tbsp water
- 2 tsp olive oil
Crumb
- 50 g cashew nuts
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp garlic granules
- ½ tsp dried mixed herbs
Topping
- 3 Tbsp tomato purée
- vegetables, as desired, sliced thinly for topping
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Millet
45min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Spelt Bread
1h 45min
Avocado Ice Cream
4h 15min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Almond Cheese
6h 15 min
Nut and Seed Butter
10 menit
Vegetable Stroganoff
30min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2h 15min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min