![Artisan Plant Pizza Artisan Plant Pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C82AF71A-DA21-443B-9AF3-9EF76E51405B/Derivates/75990204-A4D8-4DE9-86E8-775AD79F3521.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g spelt flour, plus extra for dusting
- 50 g buckwheat flour
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 2 pinches fine sea salt
- 4 - 5 Tbsp water
- 2 tsp olive oil
Crumb
- 50 g cashew nuts
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp garlic granules
- ½ tsp dried mixed herbs
Topping
- 3 Tbsp tomato purée
- vegetables, as desired, sliced thinly for topping
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Pear and Cucumber Smoothie
10 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Multi-seed Cocoa bars
50 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Chocolate Peanut Butter Protein Balls
45 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Spirulina Ice Cream
16h 10min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Sweet Potato Crust Pizza
1 godz. 15 min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 godz. 30 min