![Tempeh Bolognaise Tempeh Bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0A79E03-05CF-402A-B320-D36DFA476604/Derivates/8E4BE667-1D26-4330-BA4E-72D72E8BCFB5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 shallot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ courgette, cut in pieces (approx. 115 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 135 g)
- 40 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g red wine
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
50
g Parmesan cheese, shaved, for serving
of vegetarian hard cheese, shaved, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegan Gravy
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min