Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 shallot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ courgette, cut in pieces (approx. 115 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 135 g)
- 40 g tomato purée
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g red wine
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
-
50
g Parmesan cheese, shaved, for serving
of vegetarian hard cheese, shaved, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min