Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
of 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
of 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
of 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Carrot and Peanut Bake
55 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Seitan Chilli
25 min
Springtime Risotto
55 min