Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g tomato purée
- 2 fresh bay leaves
- 1 sprig fresh rosemary
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Stroganoff
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min