Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh rosemary
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 30 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 14.8 g
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h