Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
of tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min