Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 14.4 g
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min