![Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/663038d796e4be08c971f40190b8f135/Derivates/f6717606f6ae70238ffc722d4f46b88001acf942.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 250 g quinoa
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 480 g water
- 5 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1189.1 mg
Alternatieve recepten
Pasta alla Nerano
40 мин.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 мин.
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 мин.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 мин.
Mexican Quinoa Salad
30 min