Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 250 g quinoa
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 480 g water
- 5 spring onions, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2194.2 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1189.1 mg
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Mexican Quinoa Salad
30min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Gnocchi with Courgettes (TM6)
20min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min