![Black Bean and Avocado Wrap Black Bean and Avocado Wrap](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6deafec9a901731dbd82f7e11f2105c7/Derivates/0a8a5816e5b4d1e070cd536b2aa5b65e2ae2a98a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g tinned black beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp smoky paprika rub, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt
- 300 g ripe avocados (approx. 2), cut in pieces
- 20 g lime juice
- 4 flour tortillas
- 1 red pepper, small (approx. 120 g), thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.5 kJ / 380.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Feta and Herb Muffins
35 min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Mexican Quinoa Salad
30 min