Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp fine sea salt
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g brown onions, quartered
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 1 bay leaf
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 1000 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
- 400 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.6 kJ / 551.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1250.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetarian Chilli
35min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Smoky Paprika Rub
5min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min