Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- ½ tsp ground black pepper
- 3 tsp fine sea salt
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g brown onions, quartered
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 1 bay leaf
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 1000 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
- 400 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305.6 kJ / 551.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1250.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Vegetarian Chilli
35 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min