Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 80 g fresh mushrooms, sliced
- 2 garlic cloves
- 500 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 250 g tinned lentils, rinsed, drained
- 200 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- 130 g rolled oats
- 20 g soy sauce
- 1 tsp paprika
- 2 tsp dried mixed herbs
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 80 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g white wine, dry
- 150 g liquid vegetable stock
- 350 g broccoli florets
- 50 g water
- lime juice, freshly squeezed, for drizzling
- fresh parsley, roughly chopped, for garnishing
- gravy, for serving (see tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602.1 kJ / 621.9 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1665.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Vegetarian Chilli
35 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min