Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g mixed vegetables, hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)
- 300 g mixed vegetables, soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)
- 1 garlic clove
-
20
g sunflower oil
of vegetable oil - 50 g water
- 10 g sugar
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 100 g peanut butter
-
10
g sesame oil
of sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 794 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min