Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g broccoli florets
- 150 g cashew nuts
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 300 g dried fusilli pasta
- 30 g nutritional yeast flakes
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground black pepper
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g oat milk
- 2 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387.7 kJ / 570.7 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1527.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min