Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 120 g red onions, quartered
- 50 g rolled oats
- 1 tin red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)
- ½ - 1 tsp chilli sauce, to taste
- 2 tsp English mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Veggie Wellington
2h
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min