Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Goat's Cheese Pie
1sa 10 dk
Happy Veggie Empanadas
1sa 10 dk
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1sa 10 dk
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min