![Spinach, Tomato And Cheese Lasagne Spinach, Tomato And Cheese Lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/537dfd18-87a2-4d10-9534-8d86856ba812/Derivates/a868fc6c-45ef-47b2-a1f5-9603eed85127.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Lentil Moussaka
3h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min