Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 53 g
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min