Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Burgers
- 100 g bread, torn in pieces
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 250 g cooked beetroot, halved
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 Tbsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 medium egg
Chilli Jam
- 300 g red peppers, quartered
- 3 fresh red chillies, halved, deseeded if desired
- 150 g caster sugar
- 75 g cider vinegar
- 35 g water
Assembly
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g halloumi cheese, sliced (1 cm)
- 6 brioche burger buns
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2597 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Vegetarian Chilli
35min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min