Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 menit
Vegetarian Chilli
35 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 menit
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 menit
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 menit
Beetroot and Halloumi Burgers
1j
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min