Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Coconut Dhal
20min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Vegetarian Chilli
35min
Paneer Makhani
1h
Veggie Wellington
2h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable Biryani
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Coconut and Spinach Dahl
50min