Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min