Lentil Moussaka

Lentil Moussaka

4.7 263 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 3u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • red lentils
    200 g
  • water for soaking
  • Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
    120 g
    vegetarian hard cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
  • olive oil
    50 g
  • onions quartered
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • red pepper deseeded and cut in pieces
    1
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • red wine
    120 g
  • fresh oregano leaves only
    1 sprig
  • ground ginger
    1 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • aubergines cut into slices (1 cm)
    550 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • whole milk
    500 g
  • spelt flour
    40 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 443 kcal / 1863 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...