Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1863 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25p
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p
Lentil Moussaka
2h 20 phút
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Lentil moussaka
2h 20 phút
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Mushroom Stroganoff
30p
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45p