Compatibele versies
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limoncello Sorbet
- 200 g caster sugar
- 425 g water
- 115 g limoncello (vegan)
- 170 g lemon juice
Lasagne
- 350 g aubergine, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 1000 g passata
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp caster sugar
- 180 g extra virgin olive oil
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 g soya milk (unsweetened)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy-free spread
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3907 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1323 mg
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min