Compatibele versies
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min