Compatibele versies
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min