Compatibele versies
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min