Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1j 15 menit
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h