![Polenta with Ratatouille Polenta with Ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cc439bd-5c0d-4252-9220-369119e1a28b/Derivates/1f4e5eef-39d8-4a0d-97bb-1e69004daea7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1046.4 mg
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.