Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1046.4 mg
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Pea and Courgette Tarts
1ωρ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.