
Apparaten en Accessoires
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 35min
6 slices
Ingrediënten
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Voeding per 1 slice
Calorieën
294 kcal /
1222 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
17 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
880 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland