![Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6138128f-e453-46f5-a969-083cd4b702cc/Derivates/f2e92c03-5f9b-4379-9c2e-4d820ea3afc0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1222 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1hod. 10min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1hod.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min