![Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64f59b82-bf4a-4c15-9eb7-e2322392aa8d/Derivates/53813fd7-231e-42b5-a3a9-4eb88f2b8175.jpg)
Compatibele versies
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Garlic and White Bean Stew
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min