Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh coriander, for serving
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved
- 15 g olive oil
- 350 g aubergines, cubed (1 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp garam masala
- 15 g tomato purée
- ¼ tsp fine sea salt
-
300
g vegetable stock
of 300 g chicken stock - 450 g ripe tomatoes, quartered
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min