Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 100 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh red chilli, small, deseeded, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp salt
- 600 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Potato Curry
12h 50min
Chick Pea Curry
35 Min
Indian vegetable curry
50min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Coconut Dhal
20min