Indian vegetable curry

Indian vegetable curry

4.2 116 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • cardamom seeds
    ½ tsp
  • mustard seeds
    ½ tsp
  • onions cut in halves
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger cut in thin slices
    15 g
  • fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces
    1
  • olive oil
    20 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • coconut milk
    400 g
  • water
    100 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • salt
    2 tsp
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    150 g
  • cauliflower cut in florets
    150 g
  • courgettes cut in slices (1 cm)
    150 g
  • frozen green peas
    100 g
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs

Voeding per 1 portion

Calorieën 395 kcal / 1642 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 36 g
Vezels 8.3 g
Verzadigd vet 14.7 g
Natrium 1231.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...