![Potato Curry Potato Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4C4F1F73-D633-4C3F-B9FF-95E55CEC9D0F/Derivates/CCD71A93-C7BF-45D1-97AC-E6EA23EC5DCF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cashew nuts
- 550 g water, plus extra for soaking
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 4 potatoes, large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 180 g onions, cut in 8 pieces then separated into layers
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 190 g cauliflower, cut in pieces (4 cm)
- 50 g dried apricots, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp garam masala, to taste
- 70 g fresh baby spinach
- 270 g tinned borlotti beans, drained (1 x 400 g tin)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Chick Pea Curry
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min